You can place a full width title here

Genesys is sinds de overname van Interactive Intelligence afgelopen december, de absolute wereldwijde marktleider in de customer engagement business. Met het thema ‘Creating an Iconic Customer Experience’ laat Genesys duidelijk de ambitie zien om met een innovatieve en brede productrange (PureCloud, PureConnect en PureEngage) de ‘best of the best’ customer experience oplossingen te realiseren voor elk type organisatie.

Iconische projecten, mensen en organisaties onderscheiden zich, zijn ambitieus, jagen hun dromen na, willen groeien en gaan uiteindelijk iets unieks op de kaart zetten. Zo heeft de Nederlandse organisatie PAL-V (Personal Air and Land Vehicle) een iconisch project ontwikkeld en inmiddels op de markt gezet, namelijk de eerste commerciële vliegende auto ter wereld; ‘a car that flies, a plane that drives’.

Komende zomer organiseert Genesys, samen met PAL-V in Breda een dag waarin 10 gratis vluchten gemaakt zullen worden. Wilt u daar bij zijn? Registreer uzelf dan op deze pagina om kans te maken op deze iconische vliegervaring.

Maak kans op een vlucht

Dank u voor de aanmelding voor de iconische vliegervaring met de PAL-V Flying car. U maakt kans op 1 van de 10 proefvluchten in juli 2017. De winnaars krijgen uiterlijk in juni 2017 bericht hierover.